Elikagai-hondakinak murrizteak zuzenean laguntzen du ekonomia aurrezten, bai eta gizarte- eta ingurumen-inpaktu ugari murrizten ere. Katalunian, urtero 260.000 tona elikagai baino gehiago alferrik galtzen dira, hau da, ia 35 kg pertsonako. Lanari ekingo diogu?
Informazioa
Tailer honetan parte hartzean, aprobetxamenduko sukaldaritzaren oinarriak ezagutuko dituzu eta errezetak lotzen ikasiko duzu.
Aprobetxatzeko sukaldaritzako trikimailuak eskainiko dizkizugu, bizitza salbatzen dizute, eta plater erdi aspergarri bat jaki oso bihurtzen dute, eta inork ez dio uko egiten.
Aholku asko aprobetxatzeko sukaldean, eta aldi bakoitzean plater desberdin bat egin, bikoitza prestatu behar izan gabe eta elikagaiak alferrik galtzea saihestu gabe.
Anima zaitez kazola artean sartzen eta elikagaien galerari aurre egiten!
Izen-emateak
Gehienezko aforoa: 12 pertsona (sarrera librea edukiera bete arte)