1. Hasiera
  2. Node
  3. Vital Fundazioaren Gabonetako Merkatuaren programa
mercado de Navidad

Informazioa

Merkatuaren planoa kontsultatu

⮞Espainia plaza

  • 09:00: Merkatua irekitzea
  • 10:00 - 12:00: Fanfarre Gesaltza musika-girotzea
  • 11:30: Egibideko Ostalaritza Eskolaren eskutik dastatze solidarioa. 1 €-tan (Elikagai Bankurako), aukeratu beharreko bi pintxo hauetako bat sartzen da:
    • Onddoen eta gaztainen parmentierra, potxe-arrautza eta Basatxerri urdaiazpikoaren ogi-apurrekin
    • Txitxirioen erregosia aza, buztana, txerri-manitak eta shiitake salteatua erabiliz.
  • 13:00-14:00: 'Goiatz Dutto' taldearen kontzertua
  • 14:00: Arabako 12 produktu-loteren zozketa, horietako bi formatu handikoak: Arabako Errioxako ardoa, garagardoa, gazta, hestebeteak, eztia, perretxikoak, euskal pastela edo boilurrezko produktuak. Salmenta bakoitzean, saltzaileek txartel zenbakituak emango dituzte, egindako erosketaren zenbatekoaren arabera. Irabazleen izenak Vital Fundazioaren stand batean agertuko dira, merkatuan eta sare sozialetan. Loteak abenduaren 29ra arte jaso ahal izango dira Kordoi Etxean (Aiztogile kalea 24, Vitoria-Gasteiz).
  • 15:00: Merkatuaren amaiera

Goizean zehar, merkatuak speaker bat izango du, animatzeaz gain, jardueren berri emango duena.

Merkatuan zehar, 10.000 erosketa-poltsa tolesgarri eta berrerabilgarri eta 10.000 hormako egutegi banatuko dira doan, 'Araba, herriz herri' lelopean.

⮞Memoriaren Plaza

12:00-13:00: Herri Kirolak erakusketa (Memoriaren Plaza)

⮞Kordoi-etxea (Aiztogile 24, kalea)

Uztartze-dastaketak (40 min. gutxi gorabehera)

  • 10:00h - Gazta, ogia eta marmelada
  • 11:00h - Hestebeteak eta Arabako Errioxako ardoa
  • 12:00h - Gaztea eta Arabako Errioxako ardoa
  • 13:00h - Txokolatea eta bermuta
  • 14:00h - Gildak eta garagardoa

 

IZEN-EMATEAK AGORTUTA

 

*Vital Fundazioak garapen jasangarriarekin duen konpromisoaren esparruan, merkatuak "Erronka Garbia - Ingurumenari dagokionez jasangarria den ekitaldia" ziurtagiria izango du, horrelako ekitaldi batek ingurumenean duen eragin negatiboa minimizatuz.